Microsoft annab aasta teises pooles Teamsi administraatorite käsutusse lahenduse, mis lubab koosolekute salvestised kindlaks määratud aja järel automaatselt kustutada, säästes sellega salvestusruumi.

Praegu hoitakse kõiki Teamsi kõnede salvestusi alles seni, kuni koosoleku korraldanud inimene otsustab need kustutada. Arvestades, et ühes päevas võidakse salvestada mitu koosolekut, hakkavad salvestised kiirelt ebamõistlikult palju salvestusruumi hõivama.

Selle probleemi lahendamiseks on Microsoft välja toomas lahendust, mis lubab administraatoritel määrata, millal OneDrive’i või SharePointi salvestatud salvestis kustutakse.

See tähendab, et administaator saab määrata, et kõik salvestised kustuvad näiteks kahe nädala jooksul alates koosoleku toimumise hetkest, niisamuti saab endiselt määratleda, et salvestisi hoitakse alles igavesti.

Kui kustumise tähtaeg hakkab lähenema, saab koosoleku korraldanud inimene selle kohta ka teavituse ning kui salvestist on vaja alles hoida pikemalt, saab ta ka määrata, et seda ei kustutataks.

Hetkeste andmetek kohaselt peaks uus funktsionaalsus kasutajatele kättesaadavaks muutuma septembrist.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

 

Vajad oma ettevõtte jaoks Microsoft 365 ja SharePoint ärilahendusi? Võta meiega ühendust ning leiame just sinu ärile sobiva lahenduse!

Rando Siimon
Äriarenduse juht
[email protected]
+372 509 1941